VeinCare KlinikenTM

Din specialist på åderbråck och ådernät firar 6-års jubileum!

VeinCare - bara kvalificerad personal

Din åderbråcksbehandling utförs av specialistläkare i kirurgi och narkossjuksköterska. Vi har svensk utbildning och examen.

Vårt mål är att erbjuda dig bästa tänkbara behandling utifrån dina förutsättningar och det till lägsta möjliga pris.

Kliniken öppnade portarna i september 2011. Vi firar 6-års jubileum i år, som en av sveriges ledande kliniker på området modern åderbråcksbehandling.

Följ med på en rundtur på vår klinik


Åderbråckskliniken med hela Mälardalen som upptagningsområde

VeinCare Kliniken ligger i vackra Kungsör, Västmanland. Västmanland och Sörmland utgör vårt närområde. Bra kommunikation med tåg finns från Stockholm, Södertälje, Västerås, Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Strängnäs och Eskilstuna. Från Stockholm Central tar tågresan drygt en timma. Kommer du med tåg, ordnar vi gärna hämtning och avlämning vid stationen. Från Kungsör station är det annars 10-15 min promenadväg till kliniken.

Kolla restider hos SJ

Förutsättningar

Vår behandlingen sker helt i privat regi. När du kommer till oss gör vi först en bedömning om du har rätt till behandling inom offentlig sjukvård som då är kostnadsfri. De flesta landsting kräver att du lider svårt av dina åderbråck och har utvecklat hudförändringar, såsom eksem eller sår, för att komma i fråga för behandling inom offentlig vård. För kosmetisk kirurgi och lindrigare besvär måste du däremot söka dig till privat vård och bekosta behandlingen själv. Vissa privata sjukvårdsförsäkringar kan täcka dina kostnader.

Copyright © VeinCare i Sverige AB 2011-2017

VeinCare Kliniken är ett varumärke/trademark tillhörande VeinCare i Sverige AB.
2017 VeinCare i Sverige AB, All rights reserved.