VeinCare KlinikenTM

Din specialist på åderbråck och ådernät firar 13-års jubileum!

VeinCare - bara kvalificerad personal

Din åderbråcksbehandling utförs av specialistläkare i kirurgi och narkossjuksköterska. Vi har svensk utbildning och examen.

Vårt mål är att erbjuda dig bästa tänkbara behandling utifrån dina förutsättningar och det till lägsta möjliga pris.

Kliniken öppnade portarna i september 2011. Vi firar 13-års jubileum i år, som en av sveriges ledande kliniker på området modern åderbråcksbehandling.

Följ med på en rundtur på vår klinik


Åderbråckskliniken med hela Mälardalen som upptagningsområde

VeinCare Kliniken ligger i vackra Kungsör, Västmanland. Västmanland och Sörmland utgör vårt närområde. Bra kommunikation med tåg finns från Stockholm, Södertälje, Västerås, Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Strängnäs och Eskilstuna. Från Stockholm Central tar tågresan drygt en timma. Från Kungsör station är det 10-15 min promenadväg till kliniken. Kolla vägbeskrivningar här.

Kolla restider hos SJ

Förutsättningar

Vår behandlingen sker helt i privat regi. Vi bedömer om du kan har rätt till vård inom landstinget. De flesta landsting kräver att du lider svårt av dina åderbråck och har utvecklat hudförändringar, såsom eksem eller sår, för att komma i fråga för behandling inom offentlig vård. Vi utför dock ingen landstingsvård vid VeinCare Kliniken. För kosmetisk kirurgi och lindrigare besvär måste du däremot söka dig till privat vård och bekosta behandlingen själv. Vissa privata sjukvårdsförsäkringar kan täcka dina kostnader.

Nyheter:

Ny injektionssjuksköterska

Sjuksköterska Casandra kommer att arbeta med injektsionbehandlingar och uför idag injektioner för ådernät. Vi kommer under hösten och vintern med hjälp av Casandra att ta upp estetiska injektioner för ansiktet med Botox och Fillers. Mer information om detta kommer senare.
Publ. 2020-08-03

Väntetider

Då efterfrågan på tider för undersökning har varit stor, råder för närvarande väntetider. Även svar på mejl kan dröja. Vi beklagar detta.

Just nu!
Gratis läkarundersökning för åderbråck och ådernät. Ultraljud/Duplex ingår.
Boka här

VeinCare Klinikens
tfn-nummer:
0227-140 00

Copyright © VeinCare i Sverige AB 2011-2024

VeinCare Kliniken är ett varumärke/trademark tillhörande VeinCare i Sverige AB.
2024 VeinCare i Sverige AB, All rights reserved.